"Він дуже відомий": подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки

Аліна Гросу вийшла заміж / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu/

Подруга Аліни Гросу поділилася інформацією про те, що Аліна Гросу та її чоловік сперечаються, хто буде главою сім'ї.

Минулого тижня відома українська співачка Аліна Гросу випустила новий кліп на пісню "Не туман", в якому був весільний кадр.

А також Аліна запостила у своїх соцмережах фото, на якому вона, ймовірно, з новим чоловіком, але його обличчя не показала. Зазначимо, що на знімку чоловік був з обручкою. Гросу так і не розсекретила ім'я свого нового обранця, але шанувальники вже привітали зірку із заміжжям.

Аліна Гросу поділилася фото зі своїм коханим/ фото: instagram.com/alina_grosu

Подруга співачки в розмові з Богданом Беспаловим розповіла, що новий чоловік Гросу відома особистість в Україні, тому співачка не хоче піарити його ще більше.

"Річ у тім, що він досить відомий і медійний в Україні. Вона не хоче цим шлюбом робити його більш відомим, адже в парі у стосунках постійно є "конкуренція". Він досить владний чоловік, вона теж із характером. Подружжя сперечається про те, хто буде главою сім'ї. Зараз Гросу не поспішає виводити його з тіні", - повідомила подруга.

Сайт BespalovMedia опублікував ексклюзивне фото Аліни Гросу.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж / фото: bespalovmedia.com.ua

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, чому покинула чоловіка-росіянина. За її словами, у подружжя мають бути схожі інтереси й однакові доходи.

А також раніше Аліна Гросу зіткнулася з серйозними проблемами зі здоров'ям, які вибили її з колії.

Читайте більше про Гросу:

Новини заразКонтакти