"Офіційно": путіністку Машу Распутіну жорстко покарають у РФ - причина

Маша Распутіна нарвалася на проблеми / колаж: Главред, фото: t.me/nemalahov

Маша Распутіна може опинитися під забороною через відверте вбрання.

Глава ФПБК країни-терориста РФ, яка почала страшне повномасштабне вторгнення в Україну, Віталій Бородін просить припинити масові заходи за участю Маші Распутіної, Анастасії Волочкової, Вікторії Боні та Світлани Бондарчук. Важливо сказати, що ці артисти яро підтримують терористичний режим Кремля.

На своїй сторінці в Telegram-каналі Бородін опублікував відповідний пост із претензіями.

Любитель диктатора Путіна засудив поведінку зірок шоу-бізнесу Росії, опублікувавши їхні ролики з соцмереж. Зазначимо, на одному з відео Распутіна з'явилася у відвертому вбранні на сцені, а Боня - в майці та коротких шортах. Він дорікнув артистам за те, що вони не підтримали жителів Курська.

"Сьогодні офіційно звернемося до всіх голів суб'єктів із проханням припинити масові заходи за участю ось цих ось а-ля зірок", - написав путініст.

Дивіться відео, які викликали подив у Бородіна:

Віталій Бородін хоче заборонити деяких артистів РФ / фото: скрін t.me/vnborodinpolitik

Хто така Маша Распутіна?

Маша Распутіна - радянська і російська співачка, яка випустила вісім студійних альбомів і співпрацювала, зокрема, з композиторами Олександром Лук'яновим, Максимом Дунаєвським, Аркадієм Укупником і з поетом-піснярем Леонідом Дербенєвим.
У березні 2022 року закликала зупинити вторгнення Росії на Україну. Пізніше підтримала вторгнення і запропонувала стратити противників російського нападу на Україну.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що у неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти