Одне лице з Лободою: запроданка Анна Асті впевнено стає копією Світлани

Анна Асті. Instagram

Співачка настільки схожа на Світлану Лободу, що на деяких фото їх неможливо розрізнити.

Українська співачка, киянка Анна Дзюба, яка живе і виступає в Росії під псевдонімом Asti і ніколи не говорить про те, що Росія напала на Україну, поділилася новими фото, які дуже здивували її шанувальників.

Так, на фото зрадниця як дві краплі води схожа на іншу українську співачку Світлану Лободу, яка, на відміну від Асті, встала на бік світла, тобто України.

Коментатори звичайно-ж тут же звернули увагу на схожість двох співачок і тут же написали їй про це. Абсолютно всі коментарі написані про те, як запроданка Асті схожа на Світлану Лободу.

"Як же ви схожі на Лободу", "багато фотошопу і одне обличчя з Лободою", "Подумала, що це Лобода", "Тут реально Свєтка а не Аня", "Раніше була індивідуальність. Зараз плагіат Лободи. Навіть розчаровує це. Адже краще і талановитіше, ніж вона", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше українська блогерка Аліна Шаманська висловилася з приводу Киянки, співачки Анни Асті, яка будує кар'єру в Росії і впритул не помічає війни, яку розв'язала терористична держава РФ.

Блогерка повідала, що цинізм ситуації полягає ще й у тому, що Анна, справжнє прізвище якої, Дзюба, була в Києві на момент вторгнення Росії і бачила війну на власні очі. Про це вона розповіла славі Дьоміну в інтерв'ю на YouTube каналі "Люкс Фм".

"Asti кінчена. Це просто треш. Я взагалі не розумію, чому про неї так мало говорять. Це перша співачка, яка під час війни випустила відеокліп з Кіркоровим. І це все якось пройшло непомітно. Реально капець", - прокоментувала Аліна.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти