Дуже схожа на Брітні: колишній чоловік Спірс знайшов собі нову подругу

Сем Асгарі через рік після розлучення знайшов заміну Брітні Спірс / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Смаки у Сема Асгарі не змінилися навіть попри розлучення.

Влітку 2023 року модель, актор і фітнес-тренер Сем Асгарі подав на розлучення з поп-іконою Брітні Спірс через 14 місяців після весілля. Варто зазначити, що до церемонії пара перебувала у стосунках цілих 7 років.

До розриву призвели "непримиренні розбіжності", у подробиці яких не бажає вдаватися жоден із подружжя. Втім, кожен із них тепер намагається влаштувати своє особисте життя.

Спірс знайшла собі сумнівного залицяльника, який раніше працював у її з Асгарі будинку, а Сем, схоже, так і не відпустив зіркову дружину до кінця. Принаймні у нього безумовно є свій тип жінок.

Так, нещодавно модель застали під час прогулянки з невисокою білявкою зі схожою на Брітні фігурою. Пара гуляла в парку в Західному Голлівуді. Відео з Асгарі та його новою обраницею публікує видання TMZ. Поки що журналістам не вдалося з'ясувати ані особистість загадкової обраниці Сема, ані подробиці їхнього роману.

Дивіться відео колишнього чоловіка Брітні Спірс Сема Асгарі з новою супутницею:

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що легендарний музикант Джон Бон Джові врятував жінку від самогубства. Музикант помітив жінку на мосту, та відрадив її не робити фатальну помилку.

Також знаменита британська світська левиця, модель і дизайнер Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі, яка змінила її життя на початку кар'єри.

Читайте також:

Новини заразКонтакти