Нова ампутація і поліорганна недостатність: фігуристу РФ стало гірше

Роман Костомаров / Соцмережі

Тканини рук фігуриста продовжують відмирати. Повідомляється також, що йому ампутували пальці іншої руки.

Російський фігурист Роман Костомаров, який підтримує країну-терориста Росію, а також страждає від ускладнень вірусної інфекції, знову опинився на операційному столі.

За інформацією російського пропагандистського видання Царгород, фігурист Костомаров, який більше двох місяців перебуває в лікарні, повільно йде на поправку. Вже повідомлялося, що олімпійського чемпіона в танцях на льоду відключили від ШВЛ. Він прийшов до тями і почав розмовляти, проте, за словами доктора медичних наук Андрія Шестакова, підстав для позитиву поки немає. У спортсмена виникла поліорганна недостатність - вражені практично всі органи.

Що стосується стану рук фігуриста, тканини продовжують відмирати. Повідомляється також, що йому ампутували пальці іншої руки.

Більш того, повідомляється, що організм фігуриста Костомарова не справляється з кількістю ліків. За даними джерела П'ятого каналу, у фігуриста через це почала відмовляти частина печінки. Лікуючі лікарі спортсмена відзначають: так, клітини регенеруються, але в разі незворотних змін орган потрібно буде відновлювати.

Нагадаємо, раніше Роман Костомаров, який після ускладнень вірусної інфекції продовжує боротися за життя, знову опинився на хірургічному столі.

За словами джерела з лікарні, Костомарову знову ампутували кінцівки. Повідомляється також, що Романа знову підключали до ШВЛ і ампутували не тільки стопи, але і гомілки обох ніг, а також всю кисть руки.

Раніше також стало відомо про те, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує загарбницьку війну Росії проти України і все ще перебуває у важкому стані, знову будуть ампутувати частини тіла.

Незважаючи на райдужні прогнози в російських пропагандистських ЗМІ, Костомаров продовжує знаходиться в лікарні під безліччю апаратів. Більш того, у нього продовжує прогресувати сепсис.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти