"Нічого не пам'ятає": дружина Єфремова розповіла, як він пє

Михайло Єфремов / КиноПоиск

За словами захисту Михайла Єфремова, його головним свідком повинна стати дружина. На засіданні суду 20 серпня вона відповіла на всі запитання суду.

Нинішня дружина Михайла Єфремова розповіла, що чоловік три дні відходив після аварії, і що після 300 грам випитого він вже нічого не пам'ятає.

Про це Софія Круглікова розповіла в суді 20 серпня, пише телеграм-канал LifeShot.

За словами жінки, Єфремов прийшов додому вже в не зовсім спокійному стані, з синцями і синцями, а потім три дні приходив до тями і молився.

"Я підходила до нього, він молився, плакав. Плакати - це коли діти плачуть, а він ридав. Я намагалася не дивитися ТБ, мені до кінця не вірилося", - сказала вона.

Після аварії, коли Єфремов з'явився вдома, то виглядав пом'ятим, і не очікував, що сім'я буде вдома, а не на дачі. Читати такожВ мережу злили виписку Єфремова із справжнім діагнозом

"Він спочатку не розумів і намагався розібратися в ситуації. Якщо він зайвого випиває, я дзвоню зазвичай друзям і питаю, що там було. А тут не було нікого, і я не могла дізнатися, що відбувалося", - розповіла вона.

Потім жінка розповіла, що Михайло Єфремов вже не пам'ятає, що відбувалося після випитих 300 грам спиртного.

"200 грамів - все нормально. А 300 - вже нічого не пам'ятає", - розповідає Кругликова.

Крім того, дружина актора соромить його друзів: "Багато Мішею користувалися. Пили разом, веселилися. А потім привозили його мені відмивати".

Також вона сказала, що за п'янки його не сварила, і телефон перевіряла час від часу, але нічого дивного не знаходила.

Нагадаємо, що недавно сім'я Сергія Захарова, який помер після ДТП з Михайлом Єфремовим, оголосила свої вимоги про моральну компенсацію.

Перед засіданням 20 серпня, потерпілі змінили суму моральної компенсації від Єфремова.

Новини заразКонтакти