"Неможливо сховати": Успенська завила після невдалої пластики

Успенська завила після невдалої пластики / Фото: скріншот YouTube

Любов Успенська поскаржилася на шрами і рубці, які залишилися після процедури.

Скандальна російська співачка Любов Успенська пережила невдалу пластичну операцію - вона поскаржилася на шрами і рубці, які залишилися після процедури.

"Всі ці рубці і шрами залишилися. Все це залишилося, все це неможливо сховати. Я досі ходжу влітку в спеку і ношу сукні з рукавами", - передають слова співачки росЗМІ.

Зараз інший лікар намагається виправити помилки пластичного хірурга, який також робив операції іншому одіозному артисту Філіпу Кіркорову.

"Ми спостерігали деформацію, яка називається "телефонна трубка". Це коли в районі ліктя і пахвовій западині залишений обсяг, а в середині плеча його немає. Це перша проблема, яку довелося вирішувати. Другою проблемою була інша деформація - "крило кажана". Чому так називається? Коли людина руку піднімає, у нього з'являється така перетинка між рукою, плечем і спиною, як у кажана. Такі деформації виникають, якщо хірург не має достатньо досвіду в подібного роду операціях", - розповів лікар про ускладнення Успенської.

Нагадаємо, раніше на одному з російських шоу, Успенська вийшла в чорному обтягуючому комбінезоні з прорізами.

Відзначимо, що 68-річна артистка намагається виїхати на епатажі і більш успішних колег, чиї імена постійно на слуху. Так вона навіть знехтувала проросійськими переконаннями, аби її ім'я поставили в один рядок з ім'ям Алли Пугачової, яка має антивоєнну позицію.

Також ми повідомляли, що співачка, яка народилася в Києві і яро підтримує російську війну в Україні Любов Успенська, може сісти у в'язницю на три роки.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти