Не впізнати: Віталія Козловського поголили на військовій підготовці

Віталій Козловський збрив бороду - як зараз виглядає співак / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Коли до нього в руки потрапило дзеркало, Козловський був здивований, як сильно змінилася його зовнішність.

Український співак Віталій Козловський вступив на службу до Національної гвардії України, де осягає ази військової справи та особливості побуту військових.

Однак під час навчання артист знаходить час і для себе. На своїй сторінці в Instagram він показав, як товариші по службі збривають йому бороду, яку він носить досить давно. Один з військових прокоментував: "Сьогодні ти Віталія Козловського знищив", звертаючись до співака.

Козловський після гоління і сам не впізнав себе - коли взяв у руки дзеркало, запитав: "Блін, ти хто?" Хоча результатом він, схоже, залишився задоволений.

У коментарях шанувальники Віталія відзначають, що з оновленою зовнішністю він виглядає набагато молодше. Втім, і з бородою, і без неї, вони пишаються захисником.

Віталій Козловський збрив бороду - як зараз виглядає співак / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше стало відомо, що український співак Віталій Козловський отримав повістку. У прес-службі артиста повідомили, що він відвідав військкомат і успішно пройшов військово-лікарську комісію, та чекає відправки в частину.

Через тиждень Козловський попрощався з цивільним життям, і змінив мікрофон на зброю, з якою він захищатиме країну від окупантів. Сам співак такими метаморфозами не засмучений.

Інші новини:

Новини заразКонтакти