Не буде жити з тим, хто не платить: Сєдокова пішла від чоловіка

Анна Сєдокова збирається шукати когось багатшого / колаж: Главред, фото: t.me/secretanna

Седокова шукає собі людину, здатну оплатити всі її забаганки.

Скандально відома поп-співачка родом з Києва Анна Сєдокова (яка кілька років проспівала в українському гьорлз-Бенді "ВІА Гра", а зараз ні слова не говорить про війну, яку Кремль розв'язав проти України) вирішила жити "для себе, а не для сім'ї".

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, за три роки шлюбу баскетболіст Яніс Тімма і Седокова не раз розлучалися і сварилися публічно. Тепер же Седокова, судячи з усього, вирішила розлучитися остаточно.

"Я не можу зараз чітко позначити, який у нас етап відносин. Я прийняла ті рішення, які, можливо, не суперкласні для сім'ї, але зате хороші для мене. У цей момент я вибрала себе і не стала робити щось заради сім'ї. Вважаю, що це потрібно було робити завжди, потрібно було навчитися цьому раніше», — заявила зрадниця.

За словами російського піарника Івана ірбіса, Седокова активно шукає того, хто буде пристойно її фінансувати.

"Вона розлучиться зі своїм Янісом, вона його кине, тому що вона ніколи в житті не буде з чоловіком, який не може робити фінансових вливань в її музичні проекти, в її лакшері-життя», — такий висновок зробив піар-менеджер Іван Ірбіс.

Нагадаємо, українська співачка Анна Сєдокова живе в США, але при цьому не залишає спроб навідатися в Росію. Вона приїжджала до Москви, де відвідала прем'єру кінофільму. І була одягнена в шкіряний комбінезон-мабуть, щоб порадувати своїх нечисленних фанатів.

Пізніше Седокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти