Знайшла ще одного зрадника: путіністка Поплавська "злила" помічника диктатора Путіна

Яна Поплавська знайшла собі ще одну "жертву" хейту / колаж: Главред, фото: t.me/the_yana_poplavskaya

Путіністка Яна Поплавська розкритикувала Кирила Крока за бажання провести вечір пам'яті Рімаса Тумінаса.

Російська актриса однієї ролі "Червоної Шапочки" Яна Поплавська, яка не дає про себе забути за допомогою нападок на артистів, які виступили проти війни в Україні, знайшла ще одного зрадника.

Як повідомляють росЗМІ , Поплавська накинулася на директора Театру Вахтангова Кирила Крока за бажання реабілітувати в очах росіян литовського режисера Римаса Тумінаса і провести вечір, присвячений його пам'яті.

Зазначимо, Тумінас раніше погодився допомогти в постановці вистави "Мій друг Бандера", але помер 6 березня 2024 року. 4 червня мав відбутися вечір пам'яті режисера, який перед смертю виїхав із країни-окупанта РФ, але шанувальники диктатора Путіна не допустили цього.

"Ми з вами, з культурним фронтом країни і з ветеранами СВО змогли домогтися скасування вшанування зрадника Росії 4 червня 2024 року", - заявила Поплавська.

Також артистка зазначила, що спроби глави Театру Вахтангова реабілітувати Тумінаса - зрада.

"З Тумінаса вже не спитати, але з його обожнювача можна. Бути довіреною особою президента, але закрити очі на образи на його адресу. Адже так зручніше і вигідніше", - сказала путіністка.

Хто така Яна Поплавська?

Яна Поплавська - радянська і російська акторка театру і кіно, теле- і радіоведуча, театральний педагог. Здобула популярність у 10 років завдяки дитячій ролі Червоної Шапочки у фільмі "Про Червону Шапочку" 1977 року.
У 2014 році підтримала анексію Криму Росією. У 2022 році підтримала вторгнення Росії в Україну.
19 жовтня 2022 року внесена до санкційного списку України за пропаганду "путінського режиму і підтримку війни", а також "поширення дезінформації про війну Росії проти України". У лютому 2023 року Поплавська була внесена ФБК до списку корупціонерів і розпалювачів війни за публічну підтримку діям російської армії в Україні, з пропозицією введення проти неї міжнародних санкцій.

Яна Поплавська - останні новини по темі

Зазначимо, актриса-путіністка Яна Поплавська "наїхала" на Ані Лорак. Пропагандистка не оминула увагою співачку-"українку" Ані Лорак та білоруса-телеведучого Дмитра Шепелєва і назвала їх зрадниками.

А також путіністка Яна Поплавська ніяк не може заспокоїться від того, що Пугачова може вільно говорити про те, що думає. Вона вважає, що Примадонна в муках від того, що виїхала з країни-терористки РФ.

Читайте більше про Поплавську:

Новини заразКонтакти