На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

Софія Стужук / instagram.com/sofia_stuzhuk

Блогерка тепер буде матір'ю-одиначкою з чотирма дітьми від різних чоловіків.

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим, і нашим", в черговий раз вийшла в свої соцмережі з сопливим постом, щоб поплакатися на те, що її бойфренд не хоче на ній одружуватися.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, пара повинна була розписатися в Латвії, але коли вони приїхали в місце реєстрації, у її чоловіка на ім'я Антон зіпсувався настрій.

Він виглядав незадоволеним і напруженим, в той час, як сама Стужук, мати трьох дітей від першого шлюбу, форсувала офіційне оформлення відносин.

Крім того, Стужук зазначила, що вони сильно посварилися через цю ситуацію і кілька днів не розмовляли. Ну напевно прикро, коли ти на останньому місяці вагітності, у тебе є троє дітей від першого шлюбу, а твій чоловік "зливається".

Вона при цьому додає, що причина не в небажанні її бойфренда оформляти офіційний шлюб, а в тому, що він нібито не хоче одружуватися на жінці, яка носить прізвище її попереднього чоловіка Дмитра Стужука.

Тепер же Стужук повідомляє своїй аудиторії, що вона і її латиш залишаться співмешканцями.

Нагадаємо, раніше Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим,і нашим", в черговий раз поділилася своєю "цінною думкою".

Стужук, яка нещодавно інсценувала напад "коктейлями Молотова" на своїй будинок в Ризі, де вона проживає зі своїм співмешканцем і трьома дітьми від першого шлюбу, висловилася з приводу святкування Різдва.

"Як то кажуть, краще б так молитви читали, як сперечатися, коли святкувати. Шкода, що тепер і такі розбрати", - написала стала раптом побожною Стужук, яка вела цілу антивакцинаторську кампанію проти коронавірусу, від якого, ДО РЕЧІ, помер її перший чоловік Дмитро Стужук.

Новини заразКонтакти