"Ми і так уже залякані": путіністка Валерія з'явилася з українською символікою

Йосип Пригожин заступився за Валерію / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Путініст Йосип Пригожин заявив, що скандал навколо Валерії просто провокація.

Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, прокоментував слова депутата Держдуми країни-окупанта Яни Лантратової.

Річ у тім, що на афіші концерту путіністки Валерії Лантратова побачила кольори прапора України й обурилася цим.

Як розповів Пригожин пропагандистському росЗМІ NEWS.ru, депутатам немає чим зайнятися.

"Взагалі без квітів залишимося? Депутатам, мабуть, зайнятися більше нічим. Це називається провокація. Навіть якщо афіша була жовто-синьою, ми що під виглядом якогось прапора йдемо? Докопуються на рівному місці. І що нам тепер із цим робити? Відмовитися від синьої сукні? Ходити тільки в білому, чорному або сірому? Ми й так уже залякані як можемо. Що далі будемо робити? Це чиста маячня", - сказав путініст.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Йосип Пригожин поскаржився, що його хвилює залежність дружини Валерії щодо контролю харчування. Продюсер зазначив, що артистка навіть у ресторані зважує їжу, щоб не переїсти.

А також Йосип Пригожин поділився, що він із Валерією занадто різні. У співачки свій погляд на світ. Також він стверджує, що дружина завжди на його боці, а їхні стосунки побудовані на повазі та підтримці.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти