Молодуха путініста Петросяна кинула на нього доньку і поїхала з дому

Тетяна Брухунова поїхала із сином у подорож/ колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Тетяна Брухунова не прив'язується до маленької доньки Матильди і продовжує жити собі на втіху.

Молода дружина російського гумориста Євгена Петросяна, який у захваті від страшного кривавого вторгнення РФ до України, Тетяна Брухунова оголосила, що залишила доньку на чоловіка і поїхала з сином Ваганом із Москви.

На своїй сторінці в соцмережах дружина путініста показала знімок сина і розповіла про подорож.

"Ми з Ваганом вирушаємо в маленьку подорож", - написала Брухунова.

Тетяна Брухунова показала фото сина / фото: скрін instagram.com/bruhunova/

Зазначимо, Тетяна часто залишає дітей на нянь або ж на чоловіка, за що шанувальники часто її критикують. Приміром, нещодавно любителька Путіна їздила до Китаю відпочивати без дітей і чоловіка.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Дружина Євгена Петросяна Тетяна Брухунова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Тетяна Брухунова заявила, що вона "від'їхала кукухой" через свою зайнятість. У розкладі Тетяни так багато зустрічей, що вона переплутала час однієї з них, про що вважала за потрібне повідомити підписникам.

А також Тетяна Брухунова показала нове фото з Євгеном Петросяном, чим дуже спантеличила своїх шанувальників. Як зазначили користувачі соцмережі в коментарях, 78-річний путініст Петросян зовсім здав, а його 35-річна дружина має вигляд, як ровесниця гумориста.

Читайте більше про Брухунову:

Новини заразКонтакти