Молода російська співачка бореться за життя в реанімації

Наталія Власова / Фото smotrim.ru

Співачка Наталія Власова знаходиться в медикаментозній комі. Її близьких до неї не пускають.

44-річна зірка російської естради Наталія Власова, яка прославилася завдяки єдиному хіту "Я у твоих ног", втратила свідомість під час одного з корпоративів у Москві. Медики, які приїхали на місце, діагностували у співачки гостру серцеву недостатність.

За інформацією пропагандистського видання "Стархіт" Власову ввели в штучну кому. "Ввели в медикаментозну кому о 18:30. До тями вона так і не приходила», — зазначив інсайдер медіа. Напередодні також повідомили, що співачку прооперували.

За словами людини з близького оточення артистки, у неї давно були проблеми з серцем, їй поставили діагноз "ішемія".

Близьких до співачки поки не пускають.

Нагадаємо, раніше відомий український футболіст, захисник луганської Зорі Олег Данченко переніс клінічну смерть під час тренувального матчу команди на зборах у Туреччині.

Раніше також повідомлялося, що зоолог і ведучий програми в світі тварин, яка виходила на екрани більше 40 років, Микола Дроздов став жертвою недобросовісних комунальників країни-терориста, які ледь не вбили знаменитість.

Ще раніше стало відомо про те, що 22-річна дочка соліста групи "На-на" Володимира Політова Олена потрапила в реанімацію. За інформацією телеграм-каналу Mash, попередня причина - навмисне отруєння призначеними їй антидепресантами.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти