У Михайла Єфремова підозрюють інсульт

Михайло Єфремов / Lifeshot

Михайлу Єфремову стало погано за день по продовження судового засідання у справі смертельного ДТП, в якому він брав участь.

Російський актор Михайло Єфремов став учасником смертельного ДТП 8 червня, і суд по його справі почався з кінця липня. Ще до арешту, Михайлу Єфремову було погано, і йому викликали 3 "швидкі" за один день.

10 серпня Михайлу Єфремову викликали лікарів додому, оскыльки підозрювали у нього інсульт, пише телеграм-канал Lifeshot.

"Сьогодні вранці Михайлу Єфремову двічі викликали швидку - у нього була підозра на інсульт. Як повідомляє наше джерело, лікарів викликав син актора, сказавши, що у батька різке погіршення самопочуття і порушення мови", - пише видання.

Як виявилося, лікарі не виявили у Михайла Єфремова симптомів інсульту. На їхню думку, це могла бути транзиторна ішемічна атака (це напад, схожий на інсульт, але триває всього кілька хвилин і не залишає наслідків). У госпіталізації Єфремову було відмовлено.

Нагадаємо, що 11 серпня відбудеться чергове засідання по справі про смертельне ДТП з Михайлом Єфремовим і Сергієм Захаровим.

Адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський обіцяв озвучити суми цивільних позовів потерпілої сторони.

Раніше Михайлу Єфремову хотіли провести психіатричну експертизу бо він не впізнав себе на камерах відеоспостереження.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти