Мати Дави висказалася про Ольгу Бузову

Ольга Бузова / Instagram

Ольга Бузова після обіцянки не розповідати про Даву опублікувала сторіз зі звинуваченнями на його адресу, після чого отримала жорстку відповідь.

Співачка Ольга Бузова публічно висловилася про свого колишнього хлопця Давида Манукяна, з яким була у відносинах з 2019 року, але викликала своїми словами різку реакцію в мережі.

Російська співачка Ольга Бузова опублікувала неоднозначне сторіз, в якому просить всіх шанувальників заблокувати Давида Манукяна, з яким співачка порвала стосунки.

"Я його заблокувала, і якщо ви Мене любите, ви теж його заблокуєте. Мені х*йово, я можу помилятися, але ось зараз так. Вибачте мене все", - каже Бузова своїм шанувальникам.

Тим часом у коментарях в Instagram триває війна прихильників і противників Бузової. Мати Дави не витримала і ємко висловилася з приводу достоїнств самої Ольги Бузової.

"Вона кінчена повія, алкоголічка", - написала та в коментарях проти Дави про Ольгу Бузову.

"Страшно буде, коли син в додому повію приведе", "Ваша Оля повія, мати-то при чому?", - пише вона під різними коментарями.

Сама Бузова, яка ридає на відео в сторіз, покриває матом незгодних з її позицією.

"У сестри інсульт, з інсультом не бухають вино!!!",- "На х * й пішла звідси з такими словами. Ні я, ні сестра, ні тато не п'ють зараз!!!",- відповідає Бузова в коментарях.

Раньше Ольга Бузова оголосила, що не розкриватиме подробиці розриву з Давидом Манукяном.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти