Максим Галкін публічно "попустив" путініста Філіпа Кіркорова

Максим Галкін підколов Філіпа Кіркорова / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/fkirkorov/

Максим Галкін не упустив можливості пожартувати над путіністом Філіпом Кіркоровим.

Російський комік Максим Галкін, який засуджує страшний терористичний напад РФ на Україну, виступив на фестивалі Лайми Вайкуле "Рандеву".

Як стало відомо, дружина Максима Галкіна - Алла Пугачова також була присутня на фестивалі, як і щороку, адже Вайкуле давня подруга Примадонни.

Під час виступу Галкін смішив публіку гумористичними замальовками, а також вразив виконанням кількох пісень латиською та українською мовами. А щодо Пугачової, гуморист зазначив, що вона знає лише кілька фраз литовською.

"Це в неї від попереднього", - сказав Максим, натякаючи на першого чоловіка Пугачової Миколаса Орбакаса.

Потім Галкін підколов і другого чоловіка Примадонни - співака-путініста Філіпа Кіркорова.

"А, ні, це не попередній. Від попереднього у неї тільки пір'я залишилося", - на цій фразі зал буквально вибухнув від сміху.

Максим Галкін / інфографіка: Главред

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, син Максима Галкіна та Алли Пугачової не перестає дивувати своїми здібностями, нещодавно він похвалився змодельованою з гральних карт складною фігурою.

А також Максим Галкін показав архівні кадри програми "Лучше всех!", ведучим якої він був на російському "Первом канале" і подякував команді, яка тоді з ним працювала.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти