"Краматорськ - місто кохання": романтична Вітвіцька примчала до бойфренда на службу

Соломія Вітвіцька новини - Вітвіцька приїхала до бойфренда в гарячу точку / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Соломія Вітвіцька показала зворушливу зустріч із коханим-військовим у прифронтовій зоні.

Українська ведуча та журналістка Соломія Вітвіцька здійснила подорож на Донеччину - на цьому напрямку служить її коханий Олексій Ситайло. Подробиці вона показала у своєму блозі в Instagram.

Дорога, зізнається Вітвіцька, була складною: потяг до Запоріжжя, автомобільна подорож бездоріжжям, численні КПП... Зустріч із коханим відбулася в Краматорську.

Ведуча розповіла, що в дорозі її підганяла не тільки романтика та мрія зустрітися з коханим, а й благодійна місія - вона привезла нашим захисникам автомобіль. Його вона забрала в дорозі з ремонтної майстерні.

"Дорога до лінії зіткнення і довгоочікувані обійми. Війна забрала у нас багато, але ми всеодно є одне в одного. Почався мій шлях на схід з полювання на квиток до Запоріжжя. Чомусь саме до прифронтових міст розбирають квиточки дуже швидко. Звідти ще 2,5 - 3 години на авто, яке, на щастя, змогла забрати після чергового ремонту. Відвезла хлопцям на передову. Розбита дорога, особливо на дніпропетровському шматку. Багато КПП, але ніщо не змогло мене зупинити. Такий цінний час, проведений разом. Хай усі захисники та захисниці якнайшвидше повертаються додому з перемогою! Але такі милі ці обійми у прифронтових містах, коли зустрічають чи проводжають військові своїх коханих… Краматорськ - це взагалі місто кохання ", - поділилася спостереженнями та враженнями Соломія Вітвіцька.

Дивіться відео подорожі Соломії Вітвіцької на Донеччину:

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що донька Олени Мозгової та падчерка Олександра Пономарьова Зоя Мозгова здійснила камінг-аут. Вона показала свою кохану на романтичному відпочинку.

Також українську співачку Христину Соловій "покарали" за скандальний концерт у Чорноморську. Ненормативна лексика, яка лунала з її вуст зі сцени, привела її до поліцейського відділку.

Читайте також:

Новини заразКонтакти