Копія Фріске: колишній чоловік померлої зірки показав сина, який підріс

Жанна Фріске померла, коли її синові було 2 роки / Колаж Главред, Фото Instagram/dmitryshepelev

Навколо Дмитра Шепелєва та його сина постійно витають скандали.

Чоловік покійної російської співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав підрослого сина Платона, якого йому народила покійна співачка.

За інформацією пропагандистських російських ЗМІ, Шепелєв рідко показує свого сина і постійно свариться з родичами співачки. Тому такі фото - рідкість для інтернету.

Багато хто вважає, то хлопчик - копія співачки. Він уже живе в новій сім'ї, у Шепелєва є нова жінка, а також дочка від першого шлюбу.

На фото - син Шепелєва, який підріс:

Платон Шепелєв схожий на свою маму / Фото 7dn.ru

Зазначимо, що навколо Шепелєва та сина Жанни Фріске раз у раз розгораються скандали. Батьки покійної співачки весь час з'ясовують стосунки з Шепелєвим, а той, своєю чергою, обмежив спілкування хлопчика з родиною артистки.

Нагадаємо, раніше батько Фріске розкрив справжнє обличчя Шепелєва. Він розповів, що Шепелєв ненавидить тварин і навіть бив собаку ногою, яка потім ховалася від ведучого.

Нагадаємо, раніше сестра зірки Наталя Фріске розповіла в одному з інтерв'ю, як Жанна мужньо боролася з хворобою і як її чоловік, телеведучий Дмитро Шепелєв жахливо ставився, коли та була вагітна.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти