Катя Осадча майстерно сховала вагітний животик під звабливим вбранням

Катя Осадча / instagram.com/kosadcha/

Зірка шоу Світське життя Катя Осадча відвідала церемонію нагородження Yuna 2021 і здивувала красою в шикарному міні.

Прекрасна зірка шоубізу Катя Осадча після повернення з казкового відпочинку в Туреччині з чоловіком, вирушила на церемонію вручення нагород премії Yuna 2021.

Дівчина, як завжди, вразила красою в новому капелюшку, рахунок яким вже втратили всі експерти.

Для Yuna 2021 вона вибрала чорний шкіряний капелюшок від Львівського дизайнера Ruslan Baginskiy. Серед аксесуарів на зірці кидаються в очі мінімалістичні сережки.

Візажисти довершили образ Катерини ніжним макіяжем в коричневих відтінках і елегантною зачіскою – вона зібрала волосся в хвіст ззаду і забрала набік.

"Після багатьох переносів десята церемонія Yuna Awards відбулася. Вітаємо всіх переможців і дивіться докладний репортаж вже цієї суботи у Світському житті", - пише вона.

Читати такожYuna 2021-список всіх переможців музичної премії

"Чекаєм! Катюша ви чарівна", "Ви дуже красива в міні", "Який же у Вас приголомшливий образ, Катенька, я в нього вже закохалася", - пишуть захоплені коментатори.

Однак, не всім сподобався шикарний наряд Осадчої - були люди, які спантеличилися його "безрозмірністю": "Не ясно, навіщо такий стрункою Катерині, ця штора замість сукні, яка її збільшує в 150 разів, навіть з урахуванням животика, на попередніх фото, не такий він величезний)))там танк можна заховати".

Подивитися всі випуски шоу Світське життя онлайн можна на сайті 1plu1 video.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти