Кондратюк розкритикував канал для окупованих територій Дім

Ігор Кондратюк / Главред

Український продюсер Ігор Кондратюк негативно сприйняв рішення Верховної Ради щодо мовлення українського каналу Дім.

У Верховній Раді був прийнятий законопроект щодо екс-телеканалу UA/TV, (нині Дім) який спрощує мовлення на територію окупованих територій України.

Знаменитий продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці в Facebook розкритикував діяльність каналу Будинок для окупованих територій України.

"Слуги народу хочуть створити хохляцький телеканал ДАМ", - пише він.

Причому в коментарях одразу почали з'являтися коментарі від його передплатників.

"«Дам, не дам,..дам, але не всім»(з анекдоту))", "А хто їм завадить?", "Їм "давати" не звикати!", "Та-Та-да-ДАМ.", "Хай йдуть в сраку зі своїм каналом!", "Слоган каналу для електорату буде - Дам, але не вам!" "У нас мало каналів?))", "Мають право. 73% імбецилів потребують свіжих емоцій", - пишуть в коментарях.

Законопроект передбачає, що державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" зможе вести мовлення в цифровому ефірі, аналоговому ефірі і в кабельних мережах на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, Криму та Севастополя, в районах, що межують з окупованими територіями і на кордонах.

"Новий телеканал іномовлення «Дім», який стартував на початку березня замість UA|TV, тепер зможе якісно використовували потужності іномовлення, щоб забезпечувати доступ до інформації та бути на зв'язку з нашими громадянами і тримати їх в курсі позиції держави", - прокоментував законопроект Олександр Ткаченко в Facebook.

Нагадаємо, що телеканал Дім запустили на основі каналу UA/TV, і він почав своє мовлення з 1 березня. На ньому віщають найкращий контент зі всіх українських каналів спеціально для окупованих Росією територій України.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти