Камінг-аут Melovin надихнув солістку KAZKA на сміливе зізнання щодо своєї орієнтації

Лідер гурту KAZKA оголосила себе квіром / instagram.com/kazka.band

Олександра Зарицька назвала себе квір-людиною і сказала, що підтримує ЛГБТ-прайди.

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Зарицька назвала себе квір-людиною і сказала, що підтримує ЛГБТ-прайди. Так співачка підтримала камінг-аут артиста MELOVIN (Костянтина Бочарова) зі сцени фестивалю Atlas Weekend цього тижня.

"Я сама вважаю себе квіром. Квір-люди – це люди, які трохи нестандартні у всіх обсягах нашої культури. Це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти і битися, якщо треба", – запевнила лідер KAZKA в інтерв'ю програмі "Світське життя».

Також співачка розповіла, що про бісексуальність Melovin вона знала ще задовго до того, як він публічно в цьому зізнався. Зарицька вважає його сміливою людиною, і чим більше буде таких людей, тим швидше іншим стане зрозуміло, що це нормально.

"Звичайно, я знала про це, його бісексуальність, і я знала, що він зробить такий крок. Я пам'ятаю, він думав, як це зробити. І саме без слів, як ми всі бачили. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розповісти батькам, нікому. MELOVIN – дуже смілива людина. Чим більше таких сміливих людей, тим швидше ми покажемо, що це нормально", – розповіла Зарицька.

Варто відзначити, що не тільки фронтвумен групи KAZKA прокоментувала камінг-аут MELOVIN:

Нагадаємо, не так давно Олександра Зарицька зізналася, що довгий час страждала від булінгу. Артистка поділилася, як реагувала на образи.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти