"Як у фільмах жахів": Наталя Могилевська ошелешила подарунком для молодшої доньки

Наталя Могилевська поділилася цікавим моментом із доньками / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Наталя Могилевська потішила шанувальників відео зі своїми обома доньками.

Українська відома співачка Наталія Могилевська вирішила показати відео одразу з обома прийомними доньками - Мішель і Софією.

На своїй сторінці в соцмережах Могилевська опублікувала відео, як її молодша донька Софія відреагувала на сюрприз. Співачка подарувала їй квітку під назвою мухоловка.

"Соня, мама везе тобі подаруночок. Принаймні мені він дуже сподобався", - сказала Наталя доньці.

На кадрах Могилевська спробувала згодувати цікавій рослині комаху. До речі, підписники зазначили, що таку квітку часто показують у фільмах жахів.

"Я колись дивилася фільм жахів, з такою рослиною, тільки дуже великою";

"Вона вас з'їсть";

"Ніжний кусь?", - написали фанати зірки.

Наталія Могилевська інфографіка / Інфографіка: Главред

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників наймилішим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти