Відомий співак уперше прокоментував чутки про роман із Тонею Матвієнко

Роман Скорпіон висловився про чутки про роман з Тонею Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/roman.skorpion_official

Роман Скорпіон категорично відповів, чи перетворилося кохання на сцені на реальні почуття.

Українські співаки Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон нерідко виступають дуетом. У них є кілька пісень на романтичні теми, у зв'язку з чим артистам приписують роман.

Творчі стосунки між Матвієнко та Скорпіоном дедалі щільніше обростають чутками, проте донедавна зірки не коментували ці плітки. Утім, нещодавно Роман усе ж порушив мовчання.

У різкій формі співак закликав перестати спекулювати на їхній з Тонею творчості та забезпечити їм трохи приватності. Слова Скорпіона наводить ТСН.

"У соціальних мережах зараз активно обговорюють наше із Тонею Матвієнко. Особливо пабліки, які розповсюджують інформацію, ніби то ексклюзив і деталі, про які ми самі навіть не знаємо. Ви знаєте, ми з Тонею дорослі люди і розберемось зі своїм життям без ваших коментарів. Вам рекомендую зайнятися особистим життям", - твердо заявив артист.

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар натякнула на новий роман і засвітила ймовірного коханого. При цьому танцівниця продовжує мовчати про те, як йдуть справи в її шлюбі з Олександром Стояновим.

Також українська ведуча Леся Нікітюк показала відразу двох бойфрендів на особистих фото. Свого часу у неї була слабкість до артистичних, музичних чоловіків.

Читайте також:

Новини заразКонтакти