Ірма Вітовська натякнула на завершення кінокар'єри

Ірма Вітовська зізналася, чому їй складно грати під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitovskavantsa

Легендарна "Леся" поділилася суперечливими почуттями, які долають її сьогодні.

Популярна українська акторка Ірма Вітовська своїми кінороботам підкорила серця сотень тисяч глядачів. На жаль, артистку відвідують думки про те, що її кар'єрі в кіно може скоро прийти кінець.

Про це артистка розповіла у своєму блозі в Facebook. Вона написала емоційну промову про її відчуття себе, як акторки, в країні, охопленій війною.

"Не знаю, чи колись ще вийду на кіно майданчик… Війна поставила великий знак питання... Чи зможу, чи доживу, чи побачу… А оглядаючись назад, можу сказати, що була щаслива і через час, колись... гляну на новий світ з цих фільмів. Хай в цьому світі буде Україна. І хай вона буде щаслива та вільна", - поділилася почуттями Вітовська.

Вона зізналася, що на такі думки її наштовхнуло постійне почуття провини - їй складно грати і намагатися жити своє краще життя, поки ті, хто бореться за свободу України, свої життя втрачають. Проте Вітовська пообіцяла не опускати руки, адже вірить у нашу перемогу.

"Вибачте , не опускаю рук. Просто відчуття провини часто, що ти живий, вижив, граєш ще, а хтось в цей момент кладе життя... Це почуття росте з кожною втратою... За це і тільки перед тими, хто на краю, я кажу "Вибачте"... Вірю в Перемогу. Навіть, якщо особисто її не побачу. Вона буде і буде нашою! А ще чіпляймося за життя, за нашу землю, за одне одного і допомагаймо всім і навіть більше, ніж всім, нашому війську, щоб Україна вижила і перемогла", - пише акторка.

Ірма Вітовська зізналася, чому їй складно грати під час війни / facebook.com/irmcya

Хто така Ірма Вітовська?

Ірма Вітовська - українська акторка кіно, театру і озвучки. Заслужена артистка України (2016). Служить у Київському академічному Молодому театрі з 1998 року. Активістка, учасниця благодійних зборів на потреби українських захисників та соціально-громадської програми "Діти вулиці", член руху "StopБіль". Найбільш відома за ролями в серіалі "Леся+Рома" та у фільмі "Мої думки тихі".

Раніше українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська зворушила мережу зверненням до покійної матері в річницю її смерті. Ганни Іванівни не стало в перші дні повномасштабного вторгнення.

Також співак-воїн Віталій Козловський розповів, як його покійний батько оцінив конфлікт артиста з його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Ворожнеча на тлі фінансів триває між ними вже більше 10 років.

Інші новини:

Новини заразКонтакти