Ірина Шейк втратила 11 мільйонів підписників за добу: що сталося

Ірина Шейк втратила не тільки бойфренда / Колаж Гдавред, фото Instagram / irinashayk / cristiano

Американське видання вирішило розібратися в тому, що сталося з соціальною мережею Ірини Шейк.

Російська модель Ірина Шейк втратила 11 мільйонів підписників в Instagram через 24 години після розриву з Кріштіану Роналду, який, як виявилося, є найпопулярнішою людиною в соціальній мережі.

Російська супермодель вперше зустрілася із зіркою португальського футболу на зйомках реклами Armani в 2010 році, пише Page Six.

Вони зустрічалися майже п'ять років, протягом яких разом подорожували по всьому світу і навіть знялися для спекотної обкладинки іспанського Vogue, на якій спортсмен стояв оголеним позаду брюнетки.

Але до січня 2015 року їх роман закінчився.

"Ми можемо підтвердити, що Ірина Шейк розірвала відносини з Кріштіану Роналду", - сказав тоді її представник, наполягаючи на тому, що розрив не має нічого спільного з тим, що Шейк не з'явилася на вечірці з нагоди 60-річчя матері Роналду напередодні Нового року.

Нагадаємо, Главред писав про те, що Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали російські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Раніше Шейк, яка відмовляється давати будь-які політичні коментарі і висловлювати своє ставлення до війни, яку розв'язала її батьківщина Росія проти України, виклала на своїй сторінці в Instagram свіже фото.

Тим часом, фото, м'яко кажучи здивували шанувальників супермоделі, тому що нагадали "старі протерті шкарпетки", на які наділи "мамині підбори".

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти