Холостяк розповів, чого насправді хоче від дівчат на проекті

Холостяк 2021 / СТБ

За кілька випусків шоу Холостяк 2021 глядачі встигли здивуватися новим правилам, які вводить учасник. Нарешті Михайло Заливако пояснив, чого він цим домагається.

Популярний Холостяк Михайло Заливако, який кидає виклики правилам щотижня, пояснив чи женеться він за популярністю, чи домагається чогось іншого на проекті.

В інтерв'ю виданню Факти Михайло розповів, що привело його на шоу Холостяк, навіщо він змінює правила, і чого він хоче від переможниці.

Михайло зазначив, що він прийшов на проект з вірою в те, що він може зустріти тут ту саму єдину.

"Я шукаю щиру любов. Ту, справжню, за якою всі ганяються, але не всім вдається знайти її. І я готовий посперечатися з ким завгодно, що на Холостяку зустріну дівчину, з якою зможу пов'язати своє подальше життя", - говорить Михайло.

Він пояснив, що не збирає хайп своїми рішеннями або нововведеннями.Читати такожХолостяк 11 сезон: як пройшов 4 випуск 26-03-2021-розкриваючи таємниці

"У мене не було мети прикольно провести час або стати популярним. І мені дійсно подобається те, що відбувається на Холостяку. Досвід відносин, який можу тут отримати, думаю, виявиться дуже важливим", - пояснив він.

Нагадаємо, що в 11 сезоні Холостяка головний герой відзначився дивацтвами з першого дня - не став нікого виганяти після першої вечірки, після чого створив два будинки, де були дівчата, і довго тримав це в секреті. Почав виганяти учасниць відразу по кілька людей за тиждень, орієнтуючись на свої почуття і не чекаючи церемонії троянд.

Що буде в новому випуску 2 квітня, можна буде подивитися на СТБ о 19-00.

Всі випуски Холостяка також виходять на сайті Телепортал.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти