Холостячка Злата Огневич зізналася, як вона звикла перевіряти на смак чоловіків

Злата Огневич / прес-служба

Напередодні прем'єри шоу Холостячка українська співачка Зала Огневич розповіла неймовірні факти про своє життя, яких ще ніхто не знає.

Українська співачка Злата Огневич перед прем'єрою Холостячки розповіла, як буде "знущатися" з чоловіків на проєкті, і яке у неї найулюбленіше заняття в ліжку, поки вона ще не вставала з ранку.

Маловідомі факти з життя Холостячка розповіла в інтерв'ю СТБ.

"Вже дуже давно я себе привчила прокидатися вранці і посміхатися. Це навіть така вправа фізична: я прокидаюся і роблю ось так. Навіть коли у мене немає для цього настрою і бажання. Ця штучна посмішка, вона запускає хороші процеси в організмі. Цьому мене навчила одна людина, яка займається йогою, медитаціями", - розповіла Злата

До того ж, на шоу Холостячка Злата очікує від чоловіків ініціативи та екстриму - вона заявила, що "не кроссворди" прийшла розгадувати.

А кому пощастить з побаченням - може сподіватися на дещо побільше. Злата зізналася, що звикла, "пробувати на смак" чоловіків.

"Мені треба чоловіка не тільки відчути за допомогою спілкування. Я люблю пробувати на смак. Мені це цікаво. І мені буде цікаво цілуватися. Можливо, це будуть цнотливі такі поцілунки. Можливо, пристрасні", - ще не визначилася дівчина.

До слова, Злата розповіла, що вона фанатка спорту, так що учасникам шоу варто приготуватися.Читати такожХолостячка Злала Огневич представила жаркий кліп на пісню Мій назавжди

"Мені подобається плавання. Коли я відпочивала в Таїланді, я пробувала "політ Гібона". На тебе надягають таку конструкцію з еластичною мотузкою, і ти літаєш над прірвою. Це дуже цікаво, просто адреналін зашкалює. Ще мрію стрибнути з парашутом", - каже вона.

Холостячка не приховує, що вона - романтик. Вона перерахувала романтичні фільми, які їй подобаються, і які вона не замислюючись порадить подивитися кому завгодно. Серед них: Куди приводять мрії, Танцююча в темряві", "Малхолланд драйв", "Великий Лебовські", "жінка на межі нервового зриву".

Злата Огневич / прес-служба

До речі, Instagram для неї -це інструмент для того, щоб донести свою думку суспільству. Для того, щоб розповісти про свою творчість.

Але не залишає його і без соціально актуальних питань: "зараз такий час, що не можна залишатися осторонь від питань, які турбують суспільство: гендерна нерівність, захист жінок, соціальні теми, що стосуються дітей і батьків, свободи людини, право людини на свою думку, на своє власне життя. Я не можу від цього залишатися осторонь".

Злата Огневич розкрила у себе секретний талант - вона вміє копіювати голоси і звуки.

"З самого дитинства я копіювала голоси. Чоловічі, жіночі ... особливо я любила копіювати чоловічі тенорові класичні голоси. Навіть тварин, птахів, жаб, курей, коней. Тобто, все, що я чула, мені треба було розкласти на молекули і скопіювати. Про це мало хто знає. Знають тільки моя сім'я і друзі", - зізналася дівчина.

У пориві відвертості перед журналістами, співачка зізналася, що у неї були свої кар'єрні невдачі - як у будь-якої людини.

Справа була у виступі, до якого вона дуже довго готувалася - у філармонії з оркестром.

"І я так розхвилювалася, що останню ноту взяла нечисто. Після цього концерту, я переглядала це відео зі сльозами на очах. Я не спала всю ніч і думала: "ти нездара. Як ти могла!". Зараз я розумію, що все це маячня. І я собі зараз даю право на помилки. Я кайфую від помилок. І кайфую від перемог. Це були такі провали, які мене навчили тому, що треба кайфувати і від помилок, і від перемог", - каже Холостячка.

Поки що СТБ не розкриває дату виходу шоу Холостячка 2021, але вже з'являється все більше інтригуючих подробиць про нього.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти