Grammy-2021: названі переможці легендарної музичної премії

Греммі 2021 - хто і за що отримав нагороду / instagram.com/recordingacademy

На шоу виступили такі зірки, як Біллі Айліш, Тейлор Свіфт, Дуа Ліпа, Карді Бі, BTS, Гаррі Стайлз, Megan Thee Stallion та інші.

У Лос-Анджелесі пройшла 63-а щорічна церемонія вручення Grammy, яка була перенесена через коронавірус. Були роздані нагороди в 84 категоріях.

Церемонію Греммі 2021 провів відомий комік і актор Тревор Ноа. На шоу виступили такі зірки, як Біллі Айліш, Тейлор Свіфт, Дуа Ліпа, Карді Бі, BTS, Гаррі Стайлз, Megan Thee Stallion та інші.

Так, у номінації "Пісня року" переможцем стала композиція, присвячена пам'яті вбитого Джорджа Флойда - I Can't Breathe від співачки H.E.R.

Статуетка за "Кращий запис року" дісталася Біллі Айліш ("Everything I wanted"). Вона ж отримала нагороду в номінації "Найкраща пісня, написана для візуального представлення" - за пісню до останнього фільму про Бонда "No Time To Die".

Бейонсе стала рекордсменкою за кількістю нагород премії, вигравши в номінаціях "Краща реп-пісня", "Найкраще музичне відео" та "Краще R&B-виконання".

Grammy-2021 instagram.com/recordingacademy
Grammy-2021 instagram.com/recordingacademy
Grammy-2021 instagram.com/recordingacademy
Grammy-2021 instagram.com/recordingacademy

Інші переможці Grammy-2021

Нагадаємо, номінанти Греммі 2021 були названі ще в грудні 2020. Спочатку планувалося, що церемонія Греммі 2021 відбудеться 31 січня 2021 року.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти