Французький ангел: 55-річна Патрісія Каас похвалилася стрункою фігурою в прозорій блузці

Патрісія Каас в прозорій блузці похвалилася фігурою / instagram.com/patriciakaasoff

Музична легенда випромінює флюїди привабливості навіть у повсякденному житті.

Французька співачка Патрісія Каас відома не тільки своїм характерним глибоким голосом з хрипотою, через який її порівнюють з такими дівами як Едіт Піаф і Марлен Дітріх.

Витончена француженка підкорила серця мільйонів шанувальників своїм загадковим образом - томний погляд, тонкі арки брів, темний макіяж. З кінця вісімдесятих Каас - втілення чуттєвої ніжності через музику та зовнішній вигляд.

Вона залишається собі вірна і в уже зрілому віці: зараз співачці 55, але вона все ще зберегла свій неймовірний магнетизм. Наприклад, на її сторінці в Instagram з'явився знімок, на якому співачка позує в напівпрозорій кофті, укорочених джинсах і босоніжках на шпильці. Вона стоїть на тлі скульптури так, що за її спиною ніби розгорнулося два величезних крила.

"Ангельський" вигляд Каас припав до душі її шанувальникам, які провели паралель з небесним звучанням її меццо-сопрано.

Патрісія Каас в прозорій блузці похвалилася фігурою / instagram.com/patriciakaasoff

Раніше 64-річна американська акторка і модель Шерон Стоун показала, як розважається на вечірці біля басейну у максимально відкритому купальнику з глибоким вирізом.

Також українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук показала розминку в коротких шортиках, які під час руху оголювали сідниці спортсменки.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти