"Це мій дім": Філіп Кіркоров відмовився від дітей

Філіп Кіркоров не збирається все життя давати гроші своїм дітям / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Філіп Кіркоров вирішив обрізати забезпечення своїх дітей, коли вони стануть дорослими.

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, розповів, що він не дуже балує подарунками своїх дітей Аллу-Вікторію і Мартіна.

Як повідомляє росЗМІ НТВ, хоч діти Кіркорова й одягнені в дорогі речі, подарунками співак їх не засипає.

"Я намагаюся їх оточити теплом, турботою, але я не балую. У нас все досить суворо з цим. Немає такого "батіг і пряник". Немає приводу для цього", - заявив путініст.

Також любитель Путіна зазначив, що він не збирається все життя забезпечувати Аллу-Вікторію і Мартіна, а тільки допомагати їм.

"Самі собі все зароблять. Це мій дім. Самі своє життя влаштувати повинні. І вони це знають. Ніякого слинявчика у вигляді Філіпа Кіркорова, який буде з ними носитися до кінця життя, не буде. Природно, я буду завжди поруч і допоможу", - зазначив Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, стало відомо, що Марго Овсяннікова платить шалені суми Філіпу Кіркорову за кожен світський вихід із ним. Вартість публічної появи з путіністом обходиться співачці-початківцю в 5 млн рублів.

А також адвокат співачки-путіністки Слави сказала, що Філіпу Кіркорову потрібно публічно вибачитися перед артисткою. Олена Сеніна розповіла пропагандистським росЗМІ, що артист знову увійшов "не в ті двері".

Читайте більше про Кіркорова:

Новини заразКонтакти