"Це було жахливо": модель Маремуха розповіла, за що її заблокувала Тодоренко

Регіна Тодоренко / t.me/todorenkoregina

Тодоренко розчарувала давно і назавжди. Однак сама вона не хоче читати про себе правду.

Популярна українська модель Вікторія Маремуха розповіла про те, що вона написала зрадниці Регіні Тодоренко, коли та, на її думку, перейшла межу і потонула в цинізмі.

Про це зірка розповіла в інтерв'ю "Зоряному" на YouTube. За словами моделі, найбільше її тригернуло те, що коли 24 лютого на Україну летіли російські Рокети, Тодоренко, як ні в чому не бувало, влаштувала розбір власного гардеробу.

"Мене дуже розлютила Регіна Тодоренко. Фу, це було просто жахливо. На третій або четвертий день війни ти, кобила драна, публікуєш, що вам цікавий гардероб. Я це просто пам'ятаю. Я вперше в житті, ти не повіриш, написала: "Яка ти кінчена", – поділилася зірка шоу "Супермодель по-українськи".

Тодоренко не відповіла моделі, але заблокувала її через кілька днів.

"Я ж вагітна, але мені це не заважає писати, репостити. У тебе є Чоловік, менеджер, велика аудиторія. Ти одна з тих, хто може допомогти розповісти про цю біду, яка торкнулася українців. Ти просто мовчиш, тому що тобі, напевно, Кіркоров подзвонив і сказав мовчати", - додала селебріті, згадавши також зрадницю Maruv.

Нагадаємо раніше, на 11 місяці війни в Україні Регіна Тодоренко нарешті порушила свої зручні принципи "голубки миру" і "артистів поза політикою", які дозволяють їй без докорів сумління заробляти гроші в країні-агресорі.

У цієї артистки українського походження нарешті знайшовся час на політику - вона вирішила поміркувати про патріотизм. Правда, її думка, в контексті сучасної ситуації, вийшло з явним пропагандистським душком.

Так на своєму Telegram-каналі Тодоренко навела цитату радянського і російського русофоба Дмитра Лихачова про різницю між патріотизмом і націоналізмом, явно зіставляючи "рассеюшку" з Україною відповідно.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти