Ще один "голуб миру": Повалій пообіцяла багато "любові" росіянам

Таїсія Повалій / instagram.com/tpovaliyofficial

Співачка-зрадниця Повалій продовжує активно будувати свою кар'єру у ворожій Росії.

Українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадила свою батьківщину, мовчить про звірячий напад Росії на Україну, а також продовжує розважати озлоблений російський народ, з'явилася в соціальній мережі Instagram.

Як і її колега-запроданка Ані Лорак, яка "несе світу любов", вона "розбризкує" її на своїх фоловерів. "Ділюся з вами любов'ю, дорогі мої підписники! Зцілює душу світло!"- марить зрадниця.

Вона також додала, що її любов - це нова пісня. Мабуть, співачка буде радувати своїх улюблених російських глядачів, які раді смертям мирних українців і обстрілу наших міст, в новорічну ніч.

Зазначимо, що Повалій настільки багато зробила пластичних операцій, що впізнати її важко.

Нагадаємо, раніше Денис Повалій, син співачки-запроданки Таїсії Повалій, яка незважаючи на війну в Україні продовжує виступати в Росії, підтримуючи таким чином вбивства мирних українських жителів, відреагував на критику музичного російського критика Сергія Сосєдова.

Цей "знавець", який довгий час годувався в Україні і не гребував українською зарплатою, заявив, що завдяки своїй матері, Денис має можливість"жити в Іспанії". На що Денис Повалій відповів, що" завдяки їм, він має можливість втекти " (мається на увазі напад Росії на Україну - авт.).

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти