Ембер Херд таємно стала матір'ю і вперше показала свою дитину

Ембер Херд / Warner Bros

Скандальна американська актриса Емберх Херд майже три місяці приховувала, що стала матір'ю.

Колишня дружина Джонні Деппа стала матір'ю вперше. Як повідомляють західні ЗМІ, актриса скористалася послугами сурогатної матері.

Ембер Херд у своєму Instagram написала, що її дочка народилася ще в квітні, але вона досі приховувала це.

"Я так рада поділитися з вами цією новиною. Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Я хотів зробити це на власних умовах. Тепер Я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати таким чином про одну з найбільш фундаментальних частин нашої долі. Я сподіваюся, що ми прийдемо до того моменту, коли стане нормальним не хотіти мати ліжечко. Частина мене хоче стверджувати, що моє особисте життя нікого не стосується. Я також розумію, що характер моєї роботи змушує мене взяти це під контроль. Моя дочка народилася 8 квітня 2021 року. Її звуть Уна Пейдж Херд. Вона - початок всього мого життя", - написала колишня дружина Джонні Деппа.

Актриса поділилася знімком зі своєю дочкою, яка спить у неї на грудях, повернувши голову в кадр фотографа.

Постійного партнера у актриси немає і в своєму пості вона натякає, що необов'язково мати кільце на пальці, щоб хотіти завести дитину. Так що біологічний батько дівчинки невідомий.

Тим часом, Ембер продовжує судитися з Джонні Деппом і відчуває складнощі в кар'єрі.

У 2015-2016 році вона була одружена з Джонні Деппом, з яким розлучалася протягом року. У 2017 році вона зустрічалася з Ілоном Маском, якого звинувачували в тому, що він був коханцем Херд, поки та була заміжня.

У суді з Джонні Депом виявилося, що Ембер Херд зраджувала Деппу у них же вдома з Ілоном Маском, і провертала всілякі незаконні афери за спиною чоловіка.

Гучний суд між Деппом і Херд закінчився тим, що актора визнали "побивачем жінок", як його назвало одне з видань з подачі Херд.

Воно звільнили з фільмів Всесвіту Пірати Карибського моря і Гаррі Поттера.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти