"Ледь витерпіла": співачка Альона Тополя розповіла про свою помилку

Олена Тополя розповіла про уколи омолодження / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyoshasinger/

Alyosha поділилася не дуже вдалим досвідом.

Українська відома співачка Олена Тополя (Alyosha) зізналася, що одного разу вона зробила уколи в лоб, але їй не сподобався результат.

В інтерв'ю для "Української правди" співачка зазначила, що вона отримала досвід.

"Колись давно я зробила уколи в лоб від зморшок. Цю процедуру я ледь витерпіла взагалі. Після неї в мене обличчя стало просто... Я собі дуже не подобалася. Я за те, щоб м'язи працювали, і міміка була така, яка вона є від природи. Може, мені попалася не дуже хороша майстриня, не дуже професійна, може, молода. Але це мені дало досвід", - зізналася Альона.

Також Alyosha зазначила, що повернеться до процедур омолодження років через десять.

"Але зараз щодня технології розвиваються, розвивається косметологічна індустрія. Є дуже багато засобів, які можна для себе підібрати. Не все підходить усім. Знайдіть свій засіб догляду. У мене є такі продукти, косметика, креми, маски. Так, можливо, не регулярно користуюся, але я намагаюся, тому що мені вже не 18 і треба доглядати за собою більш ретельно", - розповіла Олена.

Хто така Alyosha?

Alyosha - українська співачка, композиторка та авторка пісень. З піснею Sweet People представляла Україну на 55-му конкурсі "Євробачення" в Осло, де посіла десяте місце, набравши у фіналі 108 балів.
Багаторазова лауреатка, номінантка і переможниця українських національних музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards. Її пісні три роки поспіль (2017-2019) обирали найкращими піснями року в рамках української музичної премії "Музична платформа".
З осені 2023 року замість псевдоніма Alyosha стала виступати під ім'ям Олена Тополя.

Співачка Олена Тополя - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше Альоша розповіла про те, як вона прожила півтора року з дітьми в США. Співачка також зазначила, що повторювати такі експерименти над своєю сім'єю не має наміру: вона не хотіла їхати тоді, а зараз лише переконалися, що для їхньої з чоловіком пари розлука - не вихід.

Раніше також чоловік Олени Тополі - Тарас Тополя зізнався, що не володіє тими особистісними якостями, які могли б йому зберігати холодний розум на війні. Проте на запитання про те, чи готовий він повернутися туди, у співака лише одна рішуча і категорична відповідь.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти