Дві тисячі доларів треба, щоб прожити місяць - Кошовий

Євген Кошовий розповів про свої витрати / колаж: Главред, скріншот: instagram/evgenii.koshevoi

Комік розповів, що зараз він витрачає кошти, які заробив ще до початку війни.

Художній керівник та комік "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий зізнався, за які гроші він із родиною живе під час повномасштабної війни і скільки витрачає.

У програмі "Слава+" Кошовий розповів, що наразі він витрачає ті кошти, які були зароблені до початку вторгнення.

"Ми заробляємо на тому, що ми заробили за ці роки. Ми з тих запасів беремо. А на чому зараз заробляти? Ми продукти не продаємо, ми "Байрактар" робимо за свої гроші. Ну, може, з YouTube якісь гроші там. Єдиний Квартал, якщо є спонсор, то заробляємо", - прокоментував Кошовий.

На запитання, скільки грошей актору потрібно на місяць, аби прожити, він відповів, що для родини з шоубізнесу сума дві тисячі доларів є стандартною:

"Місяць на місяць не приходиться. 2000 доларів – це стандартна сума для сім'ї в шоубізнесі. Думаю так. Ну 2100", - відповів артист.

Нагадаємо, що Кошовий розповів про стосунки з донькою. Євгену Кошовому не просто справлятися зі своєю старшою дочкою Варварою, а також прокоментував скандал з відео в TikTok, в який потрапила вона.

Дочка Кошового здивувала дорослими фото. 15-річна дівчина Варвара Кошова не соромиться викладати свої вже не дитячі фото. На своїй сторінці, Варвара Кошова позує в топі на тонких бретелях, а також з сережкою в носі.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти