Син Ротару показав розкішний котедж матері

Сім'я Софії Ротару у вітальні особняка/ instagram.com/sofiarotaru.official

Маєток знаходиться в лісі. Він оточений ровом.

Син відомої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко показав публіці розкішний сімейний особняк за 2 млн доларів. Будинок знаходиться в 22 км від Києва в селі П'ятихатки.

В Instagram-stories син зірки показав засніжену доріжку, що веде до будинку. Казковості картині додали ліхтарики, які ввечері (фото було зроблено в пізню пору) виглядали немов чарівні вогники вздовж стежки.

На ділянці площею 20 соток побудований незвичайної форми триповерховий котедж - з косим дахом і панорамними вікнами. Загальна площа будинку близько 300 квадратних метрів.

Родзинка особняка - вітальня з унікальною скляною стіною, каміном і люстрою в середньовічному стилі.

Також на території маєтку є тенісний корт, мангал, величезна альтанка, гостьовий будиночок і приміщення для інвентарю.

Будинок розташований в лісі, але серед всієї зелені його виділяють декоративні дерева і чагарники. А саме - блакитні ялини і туї, а також різноманітні квіти.

Дещо раніше Софія Ротару зізналася, що сама доглядає за своїм садом.

Читати такожБудинок буде пахнути затишком: наймодніші шпалери в 2022 роціКрім того, відомо, що територія маєтку оточена ровом, а в повітрі стоїть захист від дронів. Таким чином співачка намагається зберегти під грифом секретності своє особисте життя.

Нагадаємо, українська Рапунцель Олена Кравченко вже не може самостійно доглядати за волоссям і почала його рекордно рідко мити.

Також раніше російська співачка Ірина Дубцова показала себе в нових формах - після зменшення грудей.

Читайте також:

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти