Колишній чоловік Заворотнюк розповів, як актриса втратила дитину

Анастасія Заворотнюк і Олаф Шварцкопф / Фото: архів Олафа Шварцкопфа НТВ

Артистка запевняла, що у неї стався викидень.

Бізнесмен Олаф Шварцкопф, який був першим чоловіком відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, розповів про те, як артистка втратила свою першу дитину.

В ефірі програми Засновано на реальних подіях на телеканалі НТВ він згадав, що Заворотнюк сказала йому про вагітність ще до того, як пара уклала шлюб.

Шварцкопф офіційно одружився на актрисі, а потім подружжя відправилося в Астрахань, щоб повідомити родичам радісну новину. Однак в дорозі Заворотнюк зізналася чоловікові, що втратила дитину.

"Я бачив, що для неї це було важко", - поділився Шварцкопф.

Пізніше бізнесмен зрозумів, що трагедія не була випадковою. Йому сказали, що актриса усвідомлено зробила аборт.

Читати такожДочка Заворотнюк поскаржилася на "чорну смугу" в її життіПісля весілля молодята жили якийсь час в Талліні, але потім, за рік, через відсутність роботи в 1994 році Заворотнюк поїхала до Москви, де почала працювати в театрі Олега Табакова. У російській столиці у актриси почалися стосунки з бізнесменом Дмитром Стрюковим, за якого вона згодом вийшла заміж. У пари народилося двоє дітей - дочка Анна і син Майкл. На даний момент актриса в шлюбі з фігуристом Петром Чернишовим, вони виховують дочку Мілу.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти