Блогерша Стужук "розводить" своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв

Стужук / Instagram

Інтернет-зірка порадила фоловерам вкластися в шахрайку, щоб "вибратися з боргів".

Українська блогерка Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну не відкрила свій рот і ні слова сказала про те, що Росія влаштувала геноцид для українців, "розводить" своїх підписників, рекомендуючи їм вкладати гроші в канал якоїсь російської наставниці, яка вчить заробляти і "вилазити з фінансових ям".

При цьому вже на наступний день, ридаюча, як зазвичай, Стужук, гундосила в сторіз, що її обдурили, і не потрібно "вестися" на її ж заклики.

Мало того, що, незважаючи на війну, Стужук продовжує рекламувати росіян, які закликають вбивати українців, блогерка ще й поводиться безвідповідально, піарячи шахрайок і вельми впевнено закликаючи вкладати гроші.

Але вже в наступних сторіз, зі скорботним обличчям, Стужук каже, що її обдурили і що "вона не знала", і так далі. Це говорить або про те, що Стужук взагалі не перевіряє і їй абсолютно все одно, що її просять відрекламувати. Або про те, що вона в "частці" з шахрайкою.

Цікаво, що кожен раз, вона супроводжує свої лажі скаргами на особисту драму, мабуть, щоб пом'якшити реакцію обдурених нею фоловерів. Мільйонерка, яка виїхала з воюючої України в безпечне місце, яка продовжує замовчувати геноцид українців і заробляти на своїй аудиторії, кожен раз плаче і демонструє всім свою псевдо драму.

І це все відбувається в той час, коли в Україні виявляють катівні камери і коробки з вирваними росіянами золотими зубами. "Ми навіть з Антоном посварилися", - жаліється вона. Ну що, шкода Стужук?

Нагадаємо, раніше Стужук оголосила про свою вагітність, а також про те, що виходить заміж за свого латиського бойфренда Антона.

Крім того, багатодітна мати Стужук потрапила в зписок блогерів, яких потрібно заборонити в Україні.

Софія Стужук, яка не раз висловлювала свою НЕ українську позицію про війну, а також маючи 5-ти мільйонну аудиторію, мовчала про початок військового вторгнення в Росії, знайшла причину початку війни.

Маючи антивакцинаторські погляди, незважаючи на смерть її чоловіка від коронавірусу, Стужук розгадала таємний задум вакцинаційної кампанії. За її словами, виявляється прийнятий законопроект "про систему громадського здоров'я" і є "справжньою причиною війни".

Закон, зокрема, передбачає, зокрема розширення повноваження Центру громадського здоров'я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти