Бен Аффлек отримав публічний "втик" від Лопес за сумне обличчя на "Греммі"

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / колаж фото ua.depositphotos.com

Оскароносний Бен Аффлек явно нудьгував на церемонії "Греммі", за що його зіркова дружина Дженніфер Лопес зробила йому зауваження.

Легендарна американська попспівачка Дженніфер Лопес жорстко обсмикнула свого чоловіка, оскароносного актора / режисера Бена Аффлека, коли тут на церемонії вручення музичних премій "Греммі" сидів з дуже кислою міною. Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

А тепер експерт з читання губ навіть дізнався, що саме вона йому сказала.

Церемонія нагородження "Греммі" пройшла минулої ночі в Лос-Анджелесі і зібрала безліч зірок.

Зіркове подружжя сиділо на VIP-місцях біля сцени. Лопес, за звичаєм, блищала в шикарній сукні і марнувала усмішки. А Аффлек, за своїм звичаєм, нудьгував і сидів з незадоволеним обличчям – мабуть, в очікуванні банкету після церемонії зі спиртними напоями.

Лопес довго таке терпіти не стала і швидко обсмикнула чоловіка. Її репліка потрапила на відео. Експерт з читання губ точно визначив, що саме сказала співачка своєму чоловікові,

"Стій, будь більш привітним! Постарайся виглядати мотивованим!", - сказала Лопес.

Аффлек, як покірний чоловік, підкорився, випрямив спину і постарався виглядати більш-менш привітно.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес довго перебували у відносинах і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

В середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну дочку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) в якості гендерно нейтральної особистості.

Інші новини про шоу-бізнес:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти