Atlas Weekend 2021: розклад на третій день фестивалю 7 липня

Atlas Weekend 2021-розклад на 7 липня / instagram.com/atlasweekend/

В Україні з 5 по 11 липня проходить найбільший в країні музичний фестиваль Atlas Weekend 2021. Розповідаємо, хто і коли виступатиме в середу 7 липня.

В Україні проходить популярний фестиваль Atlas Weekend 2021, який скасували в 2020 році.

Фестиваль в 2021 році організували більш масштабно, з великою кількістю українських виконавців і відразу двома безкоштовними днями - 5 і 6 липня, де Тіна Кароль представила свою нову програму по альбому Красиво.

Перший день фестивалю ознаменувався тим, що учасник Євровилення Melovin здійснив камінг-аут, але через непорозуміння з М1, який транслював фестиваль, пісню і сам перфоменс вирізали з танців. Це буквально розкололо суспільство - навіть серед зірок були ті, хто підтримав Melovin, і хто відкрито виступив на підтримку М1.

Другий день Atlas Weekend в кінці запалили Mozgi - на сцені Потап і Позитив поцілувалися. Артисти взяли один-одного на слабо, а потім Потап зачитав реп про натуралів.

Atlas Weekend 2021 7 липня - розклад

Main Stage

West Stage

East Stage

North Stage

Garden Stage

Electronic Stage

Нагадаємо, фестиваль Atlas Weekend 2021 проходить до 11 липня. Продаж квитків триває щодня. Після ослаблення карантинних обмежень, виступи на фестивалі йдуть до 23-00

Новини заразКонтакти