Альбіна Джанабаєва примчала до Валерія Меладзе в РФ

Альбіна Джанабаєва приїхала в особняк у Підмосков'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/albinadzhanabaeva/?hl=uk

Альбіна Джанабаєва вперше натякнула, що приїхала в Росію.

Російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка так і не висловила свою позицію щодо війни в Україні, заінтригувала тим, що повернулася з Іспанії в країну-терориста РФ.

Як стало із соцмереж Джанабаєвої, вона перебуває в сімейному особняку в Підмосков'ї. Артистка опублікувала знімок, зроблений на кухні.

Зазначимо, раніше стало відомо, що чоловік Джанабаєвої Валерій Меладзе також повернувся в країну-окупанта, його помітили на діловій зустрічі в грузинському ресторані на Рубльовці.

Альбіна Джанабаєва показала фото кухні / фото: скрін instagram.com/albinadzhanabaeva/?hl=uk

Хто така Альбіна Джанабаєва?

Альбіна Джанабаєва - російська співачка, актриса і телеведуча. Колишня солістка української жіночої поп-групи "ВІА Гра" (2004-2013).
За даними російського журналу "СтарХит", 2014 року зареєструвала шлюб із Валерієм Меладзе. У листопаді 2018 року Джанабаєва і Меладзе вперше дали спільне інтерв'ю, в якому розповіли про своє сімейне життя.
Джанабаєва так і не висловила свою позицію про війну, яку розв'язала терористична Росія в Україні.

Альбіна Джанабаєва - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Альбіна Джанабаєва показала обличчя без макіяжу, на якому фанати насилу впізнали зірку. Артистка виглядала дуже блідою і втомленою і зовсім не схожою на себе.

А також раніше в Альбіни Джанабаєвої запитали під її свіжим фото в Instagram, де зараз Валерій Меладзе. Дотепники припустили, що Меладзе все ще "шепоче в Дубаях", на що співачка з холодною незворушністю заявила, що її чоловік уже покинув ОАЕ.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти