Актор "Сватів" може замінити Урганта в популярному новорічному фільмі

Іван Ургант стає відлюдником через правду/ instagram.com/urgantcom/

Телеведучий поступово скочується в ізоляцію.

Кінокомпанія Bazelevs розкрила в Telegram-каналі імена кількох акторів, які з'являться в новому фільмі російської новорічної франшизи "Ялинки".

Так, за інформацією російських ЗМІ, разом з артистом, який зіграв Івана Бутька в серіалі "Свати" Федором Добронравовим в дев'ятій частині знімуться Григорій Калінін, Олена Захарова і Ростислав Бершауер. До своїх ролей повернуться Євген Кулик і Вікторія Агалакова, які зіграли в попередньому фільмі Федю і Люсю.

Режисерами виступають Олександра Лупашко (»2050«) і Сергій Наумов (»Два"). Шоураннер-Євген Кулик (»Самоізоляція").

Читати такожУргант, Собчак і не тільки: російські зірки раптово захотіли ізраїльське громадянство і виїхати з РФ

У кінокомпанії не повідомили, чи побачать глядачі в новому фільмі зірок франшизи Івана Урганта і Сергія Свєтлакова, про які раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в «ялинках 9» вони брати участь не будуть.

Як відомо, російський шоумен і актор Іван Ургант став предметом цькування пропагандистських росЗМІ через його антивоєнні висловлювання. В кінці лютого артист пішов у творчу відпустку і нібито відправився в Ізраїль, де має громадянство з 2018 року.

Всі телепроекти Урганта поки заморожені. Сукупність цих факторів стало благодатним грунтом для різних пліток. Одна з них, поширювана режисером-путіністом Едуардом Бояковим, зачепила шоумена сильніше за інших, і він вирішив відповісти кривдникові і всім пліткарям в одній особі.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти