22-річна "пампушка з Відчайдушних домогосподарок" уперше стане мамою

Хуаніта Соліс з Відчайдушних домогосподарок Медісон Де Ла Гарза вагітна первістком / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/maddelagarza

Медісон Де Ла Гарза показала свої вагітні фото та розповіла, коли малюк з'явиться на світ.

Американська акторка, режисерка та сценаристка Медісон Де Ла Гарза набула популярності завдяки ролі Хуаніти Соліс - старшої доньки Габріель Соліс у серіалі "Відчайдушні домогосподарки". Наразі 22-річна артистка не тільки планує позбутися свого дитячого амплуа і знайти свій унікальний голос у світі кінематографа, а й готується стати матір'ю.

Про це Де Ла Гарза повідомила у своєму блозі в Instagram. Примітно, що Медісон вдалося приховувати вагітність протягом практично всього терміну.

Так акторка опублікувала свої вагітні фото з дуже великим животиком, і повідомила, що малюк з'явиться на світ вже в жовтні 2024 року. Батьком її первістка став її бойфренд - актор Раян Мітчелл.

У підписі до зворушливих знімків Де Ла Гарза ніжно звертається до свого обранця: "О, Раяне, як я тебе кохаю. Дякую, що здійснив усі мої мрії. Малюк Мітчелл з'явиться 10.24".

У коментарях шанувальники Медісон вітають її з майбутнім потомством та просять назвати дитину, якщо буде дівчинка, на честь її персонажа з "Відчайдушних домогосподарок" - Хуанітою.

Хуаніта Соліс з Відчайдушних домогосподарок Медісон Де Ла Гарза вагітна первістком / колаж: Главред, фото: instagram.com/maddelagarza

Що таке "Відчайдушні домогосподарки"?

Відчайдушні домогосподарки - американський телесеріал виробництва ABC Studios. Його знімали з 2004 по 2012 рік - за цей час вийшло 180 серій (8 сезонів). В основі сюжету - життя чотирьох подруг-домогосподарок в американському передмісті. Голос за кадром належить їхній п'ятій подрузі, яка на початку історії вчинила самогубство. Вона ж є оповідачем про пригоди головних героїнь.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що гурт Linkin Park знайшов заміну Честеру Беннінгтону через 7 років після його смерті. Колектив на чолі з новим солістом вирушає в тур і в листопаді випустить повноцінний альбом.

Також у ЗМІ розкрили подробиці заповіту французького актора Алена Делона. Свої заощадження він розділив між трьома дітьми, з якими за життя у нього були складні стосунки.

Читайте також:

Новини заразКонтакти