20-річний "краш": дружина Меладзе показала фото їхнього старшого сина, Мережа "охкає"

Користувачі Мережі відзначили "божественну" красу Костянтина / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео, Інстаграм Меладзе

Костянтин більше схожий на свою маму Альбіну Джанабаєву.

Дружина співака Валерія Меладзе, який підозріло не висловлювався про війну РФ проти України на публіку, Альбіна Джанабаєва показала, який вигляд має їхній первісток - 20-річний Костянтин.

Знімки сина спливли в сімейному фотоархіві, виставленому Джанабаєвою на честь 59-річного дня народження глави сімейства Валерія.

На них співак представлений як зразковий багатодітний батько. Але публіка звернула увагу на зовнішність Костянтина, який вже підріс. Той - набагато вищий на зріст, ніж Валерій, і набагато стрункіший.

У Мережі зазначили, що він дуже схожий на свою "маму-красуню".

Який вигляд має первісток Джанабаєвої та Меладзе / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео, Інстаграм Меладзе

"Красиві діти, таки як важливо, коли мама - красуня", "Так, старші дівчатка не айс", "Ой, сини які, краш, особливо старший", "Старший хлопчик просто фотомодель", "Які гарні діти вийшли", "Первісток Джанабаєвої просто божественно гарний", - розмірковували користувачі Мережі.

Від Альбіни Джанабаєвої у Валерія Меладзе - троє дітей. Старшому синові пари, Костянтину, вже 20 років. Юнака назвали на честь брата Валерія продюсера Костянтина Меладзе.

Також у родині підростають дев'ятирічний Лука і трирічна Агата.

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії на Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Валерій Меладзе - останні новини

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе разом із сім'єю покинув Росію і переїхав до Іспанії. Щоправда, це не заважає співакові й далі заробляти у країні-агресорці - нещодавно зірка повернувся до Росії.

Джанабаєва тим часом займається в Іспанії вихованням молодших дітей. Нещодавно вона опублікувала фото своїх дітей - доньки Агати і сина Луки. Артистка зазначила, що діти вмовляють її завести собаку.

10 червня Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня дочка від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія. У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти