Вищий пілотаж: вагітна Анна Кошмал граціозно встала на голову в складній асані

Анна Кошмал новини - Анна Кошмал показала, як займається йогою під час вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Зірка поділилася своїм досвідом занять йогою, коли носиш під серцем дитину.

Українська акторка Анна Кошмал вже багато років практикує заняття йогою: це її рецепт від емоційної та фізичної втоми, а також спосіб підтримувати тіло в тонусі, а психічний стан - у балансі. Не відмовилася від цього заняття артистка і під час вагітності.

Про те, що вона чекає на другу дитину, зірка розповіла наприкінці вересня, продемонструвавши вже помітно округлий животик. Проте з її новинної стрічки не зникли ролики, на яких Анна займається йогою.

Ба більше - як людина з тривалою практикою в йозі, Кошмал не боїться складних асан. Так, у своєму блозі в Instagram вона нещодавно опублікувала відео, на якому впевнено встає в небезпечні стійки - акторка вже пристосувалася до нового, зміщеного центру тяжіння, до того ж вправи допомагають їй позбутися болю в попереку.

Анна переконана: йога під час вагітності - чудова практика для зміцнення здоров'я і мами, і майбутнього малюка. Однак, перш ніж приступити до занять, потрібно обов'язково проконсультуватися з фахівцями, зазначає зірка.

"Одразу скажу, практикувати можна і навіть треба. АЛЕ якщо ви раніше не практикували, то лише разом з компетентним вчителем, який/яка мають досвід та кваліфікацію роботи з вагітними. Дитині практика не шкодить, навпаки. Чим здоровіші ви, тим легше їй. ... Але знов таки після консультації з майстром, щоб зрозуміти що можна робити, а що ні, і як по-новому пристосуватись до звичних асан. Так як центр ваги зміщується, страждають спина та поперек. Навіть лайтові вправи з йоги їх значно розвантажують. Тільки тепер варто постійно тримати ноги на ширині плечей. ... Одним словом, дихайте, прислухайтесь до тіла, практикуйте, в будь-яких обставинах, але відповідально", - каже Анна Кошмал.

Анна Кошмал новини - Анна Кошмал показала, як займається йогою під час вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно і озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше 21-річна донька української акторки та коміка Олени Кравець, танцівниця Марія Кравець романтично розкрила особистість бойфренда, який вважає її своїм благословенням.

Також стало відомо, що учасниця гурту SESTRA і музичного проєкту Голос країни-12 Інесса Грицаєнко вийшла заміж. На фото з церемонії вона вперше засвітила свого чоловіка.

Читайте також:

Новини заразКонтакти