"Усе, досить": Дмитро Ступка не витримав навіть дня роботи у США і зірвав здоров'я

Дмитро Ступка звільнився з роботи в перший робочий день / колаж: Главред, фото: instagram.com/stupka777/?hl=uk

Дмитро Ступка не витримав фізичної роботи у США.

Український актор Дмитро Ступка, який емігрував до США восени 2021 року і не повертається додому, поділився своїм досвідом роботи за кордоном.

Як повідомив актор на своїй сторінці в соцмережах, він влаштувався на роботу в одну з американських компаній, що займається мувінгом, але звільнився в перший робочий день. Причиною звільнення стали проблеми зі здоров'ям через важку роботу.

"Мій перший і останній день на роботі в мувінгу. Спину надірвав, геморой наростив. Все, досить", - зазначив Дмитро.

Дмитро Ступка підірвав здоров'я / фото: скрін instagram.com/stupka777/?hl=uk

Хто такий Дмитро Ступка?

Дмитро Остапович Ступка - український актор театру і кіно. Актор київського театру імені Івана Франка (2009-2022). Син Остапа Ступки та онук Богдана Ступки.

Емігрував за кордон восени 2021 року. Зробив він це зі своєю ексдружиною - блогеркою Поліною Логуновою - і дочкою Богданою. За словами Ступки, про повномасштабне вторгнення він уперше почув на борту літака, яким летів до Києва. Однак не зміг потрапити на батьківщину, бо кордони вже були закриті.

Після цього Дмитро кілька місяців жив у Європі, де допомагав ЗСУ та займався волонтерством, а потім вирішив повернутися до Америки.

Дмитро Ступка - останні новини по темі

Додамо, Дмитро Ступка, який перебуває у США, опублікував у мережі нове фото зі своєю коханою - співачкою Barabanova. У коментарях у Ступки запитали, як він зміг перетнути кордон України в умовах воєнного стану, але він нічого не написав у відповідь.

А також Дмитро Ступка в серпні 2023 року підтвердив стосунки з Юлією Барабановою. Тепер пара готується до весілля. Про це 37-річний артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти