"Зовсім у ганебній ситуації": стало відомо, що зараз відбувається з Олегом Винником

Олег Винник у незавидному становищі / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Олег Винник не пройшов випробування війною.

Українська відома письменниця Лада Лузіна висловила свою думку про Олега Винника, який втік до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

В інтерв'ю для OBOZ.UA письменниця зазначила, що Олег Винник не пройшов випробування війною, як і багато інших українських зірок. Але Винник, на її думку, схоже, у найгіршому становищі.

"Випробування війною мало хто з наших артистів витримав. Не буду казати, що ніхто, але справді дуже мало хто. Деякі зірки опинилися в дуже непривабливому становищі. Хтось зовсім у ганебній ситуації, як Олег Винник. А хтось просто не зміг побачити себе в нових обставинах, прожити все разом із країною, вписатися в нову реальність", - сказала Лузіна.

Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти