Колишня дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса поділилася новинами про актора

Брюс Вілліс новини - Демі Мур розповіла, як зараз почувається Брюс Вілліс / колаж: Главред, фото: instagram.com/demimoore

Демі Мур розповіла, у якому зараз стані перебуває Міцний горішок.

У березні 2022 року легендарний "Міцний горішок" Брюс Вілліс офіційно завершив кар'єру через хворобу: у нього виявили афазію - розлад, який впливає на когнітивні здібності людини. Однак він виявився лише симптомом серйознішого діагнозу, про який стало відомо в лютому 2023 року.

У Брюса Вілліса лобно-скронева деменція. Актор має проблеми з мовою та її сприйняттям, і не завжди впізнає близьких. Проте його рідні не опускають руки, і оточують зірку коконом з любові та турботи.

Не відмовилася від Вілліса навіть його колишня дружина і мати трьох його старших доньок Демі Мур. Вона була вхожою в дім екса та мала чудові стосунки з його новою сім'єю і до хвороби, а зараз не упускає нагоди побачитися з Брюсом та підтримати Емму Гемінг, його нинішню дружину.

У недавньому інтерв'ю для видання People Мур розповіла, як актор почувається зараз. Акторка зазначила, що близьке оточення Брюса Вілліса навчилося прийняттю, і просто насолоджується хвилинами, проведеними разом - це найкраще, що вони можуть зробити для нього.

"Знаєте, я вже говорила про це раніше: хвороба є тим, чим вона є. І я думаю, що це необхідно усвідомити і прийняти. Але зараз Брюс перебуває у стабільному стані. ... Я завжди заохочую, щоб просто зустрічатися з ним там, де він є. Я переконана, що постійно триматися за минуле - програшна гра. Бачитися з ним у нинішньому стані дуже добре", - поділилася Демі Мур.

Хто такий Брюс Вілліс?

Брюс Вілліс - американський актор, продюсер і музикант. Завершив кінокар'єру, яка тривала 43 роки, у 2022 році у зв'язку з порушеннями роботи мозку. У 2023 сім'я артиста повідомила, що він страждає на лобно-скроневу деменцію. До хвороби був одним із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Володар двох премій "Еммі" (1987, 2000) і одного "Золотого глобуса" (1987). У 2006 році отримав іменну зірку на голлівудській Алеї слави. Найбільш відомий ролями у фільмах "П'ятий елемент", "Кримінальне чтиво", "Армагеддон", "Шосте чуття" і в серії фільмів "Міцний горішок".

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Новини заразКонтакти