"Я вирішив піти з боїв": Макгрегор оголосив про завершення кар'єри

Макгрегор оголосив про завершення кар'єри / Reuters

До повідомлення про припинення кар'єри боксер прикріпив фото зі своєю матір'ю Маргарет, яке зробили після одного з чемпіонських поєдинків в Лас-Вегасі.

Знаменитий ірландський боєць змішаного стилю (MMA) Конор Макгрегор оголосив про завершення кар'єри.

Про це Макгрегор повідомив у своєму Twitter-акаунті.

«Привіт, хлопці, я вирішив піти з боїв. Спасибі всім за дивні спогади!», — написав він.

До повідомлення він прикріпив фото зі своєю матір'ю Маргарет, яке зробили після одного з чемпіонських поєдинків в Лас-Вегасі.

Відзначимо, у 2016 і 2019 роках Макгрегор вже оголошував про завершення кар'єри в ММА. Однак у підсумку це виявлялося неправдою.

Макгрегор ставав чемпіоном UFC у двох вагових категоріях. Усього за кар'єру в MMA він провів 26 боїв, 22 з яких завершилися його перемогою і чотири — поразкою.
Нагадаємо, раніше Хабіб Нурмагомедов у своєму Twitter опублікував колаж з поразками Конора Макгрегора в трьох вагових категоріях.

Таким чином росіянин відреагував на слова ірландця після перемоги над Дональдом Серроне у турнірі UFC 246. Макгрегор заявив, що він став першим, хто здобув перемоги в трьох вагових категоріях.

У нижній частині колажу зображений програш Конора Джозефу Даффі в напівлегкій вазі, в середині - поразка від Хабіба в легкій вазі, зверху - поразка від Нейта Діаса в напівсередній вазі.

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти